GIULIA NAHMANY - SIMPLE BUT POWERFUL
GIULIA NAHMANY - SIMPLE BUT POWERFUL
GIULIA NAHMANY THE BLOG

Despre Punk la Elle Style Awards

 

Recunosc ca nu am fost la Elle Style Awards de 3 ani, dar pot spune ca saptamana trecuta am facut un super comeback.

Desi initial mi s-a parut tema punk o tema dificila pentru mine, eu fiind un caracter mai diafan, m-am ridicat la inaltimea provocarii si mi-am adus aminte de Sarah Jessica Parker la Met Gala, un look inspirat de regretatul Mcqueen. Si de acolo a inceput povestea.

Dar nu este vorba doar despre o tinuta pentru o gala, ci este un manifest, un manifest al libertatii si al fortei.

Sunt o fiinta solara, dar stiu prea bine ca daca refuz sa accept existenta intunericului, nu voi mai aprecia lumina soarelui. Daca nu accept durerea, ma privez in acelasi timp de bucurie. Pentru ca toate insumate reprezinta viata.

In durere m-am pierdut dupa moartea mamei mele si in aceasta durere surda m-am regasit. Suntem impletiri de lumina si intuneric pentru ca intunericul nu distruge lumina, ci o defineste. Iar libertatea adevarata incepe in momentul in care nu mai cauti sa fugi de intuneric, ci sa te iubesti pe tine si in momentele cele mai grele, iar atunci vei vedea ca lumina si iubirea erau prezente cu tine mereu. Nu zice nimeni ca este usor, nici mie nu mi-a fost, dar m-am regasit, mai puternica, mai hotarata, mai buna.

Cred ca puterea unui om este legata si de dorinta de supravietuire, de lupta sa pentru a reusi, exact cum este legat succesul de esec. Am luptat pentru ficare pas facut inainte, am muncit sa inlatur fiecare "nu se poate", am cautat adanc in mine si am descoperit forta de care am avut nevoie pentru ce imi doream. Si, la fel de important, energia pentru a duce totul la capat. Forta sa treci de la agonie la extaz, de la neputinta la putere, de la esec la reusita.

Va las un fragment pe care l-am scris acum ceva timp, dar in care ma regasesc la fel de mult si vi-l transmit si voua cu toata inima, din cartea mea "Merg mai departe: mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita":

"Urmeaza-ti instinctul. Nu-ti ucide niciun vis, chiar daca iti pare nebunsc si imposibil si tie, daramite altora. Fii tu insati, nu te lasa modelata - poate stramb - de catre altii, chiar daca te iubesc. Ei au masura lor, tu ai judecata si masura ta. Ai incredere in forta si toate energiile tale pozitive se vor propaga undeva sus, de unde se vor intoarce la tine sub forma unor realizari pe care acum nici nu indraznesti sa le gandesti. In tine sta forta de a reusi. In tine este toata energia care te va impinge catre binele pe care ti-l doresti si pentru care esti dispusa sa lupti zi dupa zi.

Iubeste-te si acorda-ti tot creditul de care ai nevoie petru a ajunge unde vrei si unde crezi ca iti este locul."

 

 

Tinuta minunata a fost posibila datorita talentatilor:

Madalina Vlad -  Headpiece

Alina Cernatescu - Rochie

Anna Cori - Cizme

Adonis Enache - Hair

Alexandra Craescu - Make-up

 

with love
INSTAGRAM
CATCH YOUR LIGHT
FREE UPDATES
Find what you seek

Sign in to our news generator and get free updates and videos. It's always free!

Close
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop