GIULIA NAHMANY - SIMPLE BUT POWERFUL
GIULIA NAHMANY - SIMPLE BUT POWERFUL
GIULIA NAHMANY THE BLOG

4 pasi spre seninatate

 

Chiar daca anul acesta a fost o iarna blanda, tot ma bucura gandul ca primavara isi face simtita prezenta timid, cu raze de soare si miros de zambile. 

Primavara e anotimpul meu preferat, pentru ca ma face sa ma apropii de natura. Imi place sa ma plimb prin parc si sa admir tot ce este in jurul meu, fiind recunoscatoare pentru tot ce imi ofera Universul. 

Daca si tu simti nevoia ca primavara sa infloresti odata cu natura, am pregatit pentru tine 4 pasi spre seninatatea sufleteasca: 

 

 

  • Seteaza-ti intentia ca in aceasta primavara sa petreci mai mult timp cu tine

Chiar daca ai in minte problemele de la job sau obligatiile familiale, fa-ti mai mult timp pentru tine oferind Universului sansa de a te surprinde si de a te calma. 

Seara, ofera-ti timp sa reflectezi asupra zilei ce tocmai s-a terminat. Sau pune ”pauza” si pleaca intr-un city-break alaturi de cineva drag. Sau doar pleaca mai devreme vinerea de la birou. Orice mic lucru poate insemna enorm pentru sanatatea si starea ta de bine! 

 

  • Alege intotdeauna sa-ti petreci timpul liber afara din casa

Daca stai la casa, esti norocos - chiar si daca iesi in curte si te plimbi putin cu picioarele goale in iarba sau asezi o paturica pe jos si citesti o carte, creierul tau se incarca. La fel si cand te plimbi prin parc sau pe plaja.

In natura, te simti mai senin, mai concentrat si mai relaxat - te decuplezi de la cotidian si te conectezi cu natura, acolo unde a inceput totul. 

De asemenea, e minunat pentru sanatatea ta! Cercetarile arata ca petrecerea timpului in natura reduce riscul de stres, de diabet de tip 2, boli de inima, tensiune si altele.

 

 

  • Ia practica spirituala in serios

Pentru a aduce acea stare de serenitate in viata ta, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iti iei practica spirituala in serios. Ce inseamna acest lucru? Mediteaza 🙂 

Eu o fac acum la Maha Yoga studio,  proiectul meu de suflet. Daca esti din Bucuresti, te invit sa incerci experienta MAHA, unde se pune accent pe practica Yoga, pe relaxare, meditatie si echilibrul dintre corp, suflet si minte. 

Primavara este un prilej excelent sa incepi si sa tii un jurnal de recunostinta. Atunci cand pui pixul pe hartie, dai curs unui act important - acela de a incepe un obicei benefic pentru tine, practicarea recunostintei.

 

 

  • Citeste cartile acelea pe care nu ai reusit inca sa le citesti 

Da, am vorbit de timp pentru tine, de natura, de meditatie si acum integram si partea de educatie - mai ales daca esti un fan al cartilor, ar trebui sa fie fun sa le imbini. 

Sigur ai acasa 1-2 carti pe care ti le-ai c umparat insa nu ai reusit niciodata sa le incepi...sau sa le termini. Aceasta este momentul! 🙂 

 

Asadar, dragii mei, nu uitati - in fiecare zi, realizati cel putin un lucru care va bucura sufletul! Doar asa veti fi mai recunoscatori si mai fericiti - zambind din lucrurile simple. 

 

with love
INSTAGRAM
CATCH YOUR LIGHT
FREE UPDATES
Find what you seek

Sign in to our news generator and get free updates and videos. It's always free!

Close
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop