GIULIA NAHMANY - SIMPLE BUT POWERFUL
GIULIA NAHMANY - SIMPLE BUT POWERFUL
GIULIA NAHMANY THE BLOG

Dragii mei,

 

Vreau sa va vorbesc despre cadoul cel mai frumos pe care vi-l puteti face voua insiva; unul pe care il puteti imparti cu cei dragi voua si multiplica dupa vointa si puterea inimii voastre: darul de a darui. De a oferi zambete si speranta celor care au cea mai mare nevoie de tandretea, afectiunea si sprijinul vostru.

Recent, mi-am inceput colaborarea cu Asociatia Blondie si vreau sa va marturisesc aceasta noua relatie mi-a adus o satisfactie nemasurata, pe care cred ca o poti simti doar atunci cand schimbi viata altcuiva in bine, neconditionat si necuantificat- fara a astepta nimic in schimb.

Scopul asociatiei este acela de a construi un sistem etapizat prin care copiii cu afecțiuni medicale grave sa primeasca susținerea necesara pas cu pas, pentru a putea depasi orice obstacol care sta in calea bunastarii si fericirii lor. Fundatia ajuta copiii, dar și familiile care trebuie sa ii ingrijeasca, acordand totodata sprijin si comunitatilor care trebuie sa ii accepte, sa le faciliteze integrarea si sa le sustina dezvoltarea ulterioara.

Lucrand cu Asociatia Blondie, am invatat lectia compasiunii, a empatiei si a iubirii neconditionate; m-am lasat prada emotiilor pure care m-au incercat la fiecare contact cu micutii pentru viitorul carora luptam necontenit si m-am hranit cu gandul ca, facand acest demers public, multi dintre voi ni se vor alatura cu forte proaspete.

Pe langa sprijinul educational oferit de experti, fundatia are nevoie si de sprijin emotional si financiar din partea voluntarilor. Si voi puteti deveni voluntari Blondie, dedicandu-va o parte din resursele voastre- timp, energie si, mai presus de toate- iubire-, pentru a cladi o lume mai buna pentru acesti copii. Poate suna complicat, dar in realitate totul e foarte simplu, ca mai toate lucrurile facute din inima. Si incepe cu un singur pas: acela de a te inregistra ca voluntar.

Pentru mai multe detalii referitoare la aceasta initiativa, va invit sa intrati pe site-ul asociatiei Blondie-. https://asociatia-blondie.ro/- sau scrieti-mi un mesaj in privat pentru a afla mai multe despre proiectul meu de suflet. Ce spuneti, sunteti cu noi?

 

 

with love
INSTAGRAM
CATCH YOUR LIGHT
FREE UPDATES
Find what you seek

Sign in to our news generator and get free updates and videos. It's always free!

Close
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop